Davutoğlu’ndan Altepe'ye Balkanlar Övgüsü

Davutoğlu’ndan Altepeye Balkanlar Övgüsü
Ankara’da yapılan Ak Parti 1.Olağanüstü Kongresi’nde Genel Başkanlığa seçilen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, kendisini ilk tebrik edenler arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye en kısa sürede Bursa’ya gelme sözü verdi.

- Ankara’da yapılan Ak Parti 1.Olağanüstü Kongresi’nde Genel Başkanlığa seçilen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, kendisini ilk tebrik edenler arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye en kısa sürede Bursa’ya gelme sözü verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte genel başkanlığa seçilen Ahmet Davutoğlu’nu tebrik etti. Samimi ve sıcak bir havada geçen görüşmede Ahmet Davutoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle Balkanlar’daki hizmetleri ve organizasyonlarından övgüyle söz etti.

En kısa sürede Bursa’ya gelme sözü veren ve tüm Bursalılara selamlarını ileten Ahmet Davutoğlu, Recep Altepe’ye; “Balkanlar’da çok güzel hizmetler yapıyorsunuz. Dışişleri Bakanlığım döneminde hepsini yakından takip ettim. İnşallah bundan sonra daha da güzel hizmetler olacak” diye konuştu.

(İHS

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.