Dayınlarspor 1. Amatör Kümede

Dayınlarspor 1. Amatör Kümede
Gediz-Emet-Hisarcık 2. Amatör Kümede istenmeyen olayların yaşanması sonucu takımlardan bazılarının çekilmesinden dolayı bu gün sadece 1 maç oynandı.Emet sahasında Emet Gençlerbirliği ile Dayınlarspor...

Gediz-Emet-Hisarcık 2. Amatör Kümede istenmeyen olayların yaşanması sonucu takımlardan bazılarının çekilmesinden dolayı bu gün sadece 1 maç oynandı.

Emet sahasında Emet Gençlerbirliği ile Dayınlarspor arasında oynanan maçta Dayınlarspor deplasmanda mücadele etmesine rağmen rakibini 7-1’lik skorla yendi ve böylece ligin bitimine bir hafta kala 1.Amatör Kümenin yolunu tuttu.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Ertürk, Dayınlarspor Kulübü’ne gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti ve hayırlı uğurlu olmasını diledi.

ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Ertürk, “Geçen hafta yaşanan tatsız olaylardan dolayı bazı takımların ligden çekilmesi nedeniyle büyük bir ihtimalle 1.Amatör Kümeye yükselen diğer takım ise Hisarcık Belediyespor Kulübü oldu.

2.Amatör Kümede böyle tatsız olayların yaşanması ligin sönük geçmesine sebep oldu.10 maçlık bir serüven olan ligin maalesef maç sayısı yarıya düştü. Buda tüm spor camiası için üzüntü veren bir hadise oldu” dedi.(MA-EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.