Değeri 3 milyon euro

Değeri 3 milyon euro
Deniz tutkunlarına kapılarını açan CNR Avrasya Boat Show 2016'da tanıtılan yaklaşık 3 milyon Euro değerindeki motor yat, görenleri kendine hayran bıraktı.

Deniz tutkunlarına kapılarını açan CNR Avrasya Boat Show 2016'da tanıtılan yaklaşık 3 milyon Euro değerindeki motor yat, görenleri kendine hayran bıraktı.

Dünya genelinde en büyük denizcilik fuarları arasında gösterilen ve bu yıl 9'uncusu düzenlenen CNR Avrasya Boat Show-Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'nın açılışı CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenen törenle yapıldı. Boat Show 2016'da gösterime çıkan tekneler, motorlu yatlar, sürat tekneleri, yelkenliler, botlar ve motor yatlar gibi milyon Euro'luk deniz araçları gösterime sunuldu. İtalyan kültürünü yansıtan hem zarif hem de büyüleyici mobilya ve dekor tasarımlarıyla dikkat çeken 4 kabinli yaklaşık 3 milyon Euro değerindeki yat motor katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

"FUARIN EN BÜYÜK TEKNESİ OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYOR"

Boat Show 2016'da altı tane tekneyi sergilediklerini söyleyen Azimut Türkiye Genel Müdürü Gürbüz Günenç, "Bu teknemiz bizim Cannes Fuarı'nda Azimut tarafından lansmanı yapılan bir teknedir. Azimut 72 FLY modeli olarak biliniyor. 4 kabinli bir teknedir ve olduğu gibi yeni dizayn edilmiştir. Bu tekne kullanıcısına dört farklı kullanım alanı sunuyor. Ön tarafta ve kokpit alanında çok güzel bir oturma alanımız var. Teknemizin boş haliyle fiyatı 2 milyon 700 bin Euro'dan başlıyor. Fuardaki en büyük teknelerden bir tanesiyiz. Azimut 72 FLY ithal anlamda fuarın en büyük teknesi olma özelliğini taşıyor. Bizler de Türkiye'deki müşterilerimizle bu tekneyi buluşturmak istedik" dedi.

"TEKNELERİN BOYLARI UZADIKÇA FİYATLARI ARTAR"

Teknelerde boylar büyüdükçe fiyat farklarının oluştuğunu söyleyen Günenç, "Boylar büyüdüğü zaman çok ciddi bir fiyat artışı olduğunu görüyoruz. 72 bin fit boyundaki bir tekneye baktığımız zaman fiyatı aslında çok pahalı olarak değerlendirmemek gerekiyor. Kullanılan malzeme, işçilik kalitesi ve elektronik aksamlar olarak topladığımız zaman ciddi bir anlamda bir maliyet ortaya çıkıyor. Bu boyda baktığımız zaman hemen hemen her teknede 4 kabini bulabilirsiniz. Teknelerin dizaynları ve kullanım alanları çok önemli. Azimut 72 FLY bu alanları en iyi kullanılacak şekilde dizayn edilmiş ve kullanıcısına da bunu hissettirebilecek bir teknedir" diye konuştu.

Yoğun bir katılımla açılışı yapılan CNR Avrasya Boat Show 2016 Denizcilik Fuarı 21 Şubat Pazar gününe kadar vatandaşları bekliyor.

Değeri 3 milyon euro

Değeri 3 milyon euro

Değeri 3 milyon euro

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.