Değerler Eğitimi Seydişehir’de Öğrencilerle Buluştu

Değerler Eğitimi Seydişehir’de Öğrencilerle Buluştu
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Medeniyet Okulları Projesi” Seydişehir’de binlerce öğrenciyle buluştu.

- Konya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Medeniyet Okulları Projesi” Seydişehir’de binlerce öğrenciyle buluştu.

İlçe milli eğitim ile ortaklaşa düzenlenen Değerler Eğitimi etkinlikleri ile Seydişehir’de 4’üncü 5’inci ve 6’ncı sınıflara tiyatro ve müzikal şeklinde verildi. Profesyonel ekiplerle yapılan programda Nasrettin Hoca başrolde çocuklarla bir araya geldi. Binlerce çocuğun hem eğlendiği hem de öğrendiği değerler eğitimi tiyatro gösterimi Türk İslam Dünyasının örfü, adeti ve değerleri üzerinde işleniyor. Çocukların da zaman zaman eşlik ettiği sahne programlarında Nasrettin Hoca ve eşeği karakaçan ile çocuklara eğlenceli vakit geçirtti.

Mevlana Hazretlerini de konu alan programda unutulmaz 7 öğüdü çocuklara müzikal eşliğinde anlatıldı. Eğitim programında Nasrettin Hoca’nın yanı sıra; Hazreti Ömer, Fatih Sultan Mehmed, Keloğlan gibi karakterlerle çocuklara hoşgörü, cömertlik, adalet ve dürüstlük gibi konularla değerler eğitimi anlatıldı.

Programda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük de katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, unutulmaması gereken hayatından her anında bize yol gösteren değerlerimizin öğrencilere bu etkinliklerle anlatılmasının çok faydalı olduğunu dile getirdi. Başkan Tutal, Medeniyet okulları projesinde ve faaliyetlerde emeği geçenlere teşekkür ederek bu etkinlerin devam edeceği müjdesini verdi.

DEĞERLER EĞİTİMİ SEYDİŞEHİR’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.