Demir: "Anadolu Basını Sesimiz Ve Soluğumuz"

Demir: Anadolu Basını Sesimiz Ve Soluğumuz
Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Genel Başkanı Veli Demir, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.Beraberinde Eğitim-İş Osmaniye Şube Başkanı Ali Seyit Demir ile ziyareti...

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Genel Başkanı Veli Demir, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Beraberinde Eğitim-İş Osmaniye Şube Başkanı Ali Seyit Demir ile ziyareti gerçekleştiren Veli Demir, OGC Başkanı Gökhan Erkmen’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Çukurova bölgesinde ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Veli Demir, “Karacaoğlan’ın kentinde bulunmaktan büyük memnuniyet duydum. Anadolu basını bizim çok önemlidir. Çünkü sizler bizim sesimiz ve soluğumuzsunuz. İyi ki sizler varsınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerin amacının eğitim sorunlarını ve eğitimcilerin sorunlarını yerinde tespit etmek olduğunu ifade eden Veli Demir, “Ülkede eğitim iyi gitmiyor. Üniversite sınavına giren öğrencilerin özellikle sayısal sorularda sorunlar yaşadığını ve hatta birçok öğrencinin ne yazık ki sıfır çektiğini görüyoruz. Bunlar çok acıdır. Eğitimle yapılan yatırımlar da maalesef yetersizdir. Büyük Önder Atatürk dahi o kıt imkanlarla en büyük katkıyı Milli Eğitim’e aktarmıştır. O zamandan beri Atatürk’ün eğitime gösterdiği ilgi ve destek maalesef yeterli olmamıştır” diye konuştu.

EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI VELİ DEMİR, OSMANİYE GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.