Demirci’de Dyned Dönemi

Demirci’de Dyned Dönemi
Manisa’nın Demirci ilçesinde bulunan ilköğretim kurumlarında, İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Eğitim ve Paylaşım Sistemi (DynEd) için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Manisa’nın Demirci ilçesinde bul...

Manisa’nın Demirci ilçesinde bulunan ilköğretim kurumlarında, İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Eğitim ve Paylaşım Sistemi (DynEd) için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa’nın Demirci ilçesinde bulunan ilköğretim kurumlarında, DynEd için çalışmalar devam ediyor. Demirci Kaymakamı Atila Kantay, projenin alt yapısının oluşturulduğunu projenin köy okullarında uygulanabilirliğini gösterdiklerini kaydetti. İlçeye bağlı Kuzuköy, Çataloluk, Minnetler, Esenyurt, Hoşcalar ve Sevinçler ilköğretim okullarını ziyaret ederek DynEd ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Demirci Kaymakamı Atila Kantay, “Yürütülen proje kapsamında verilen şifreler sayesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz istediği yerden internete girecek ve bu dil sistemi sayesinde İngilizce sınavlarına girip İngilizcesini ilerletebilecek. Ayrıca evinde bilgisayarı olan öğrencilerimize, okul öğretmenimiz İngilizce dersi sözlü notunu bu sistem üzerinden verebileceği gibi, sistem öğrencinin bu sisteme giriş ve çıkış saatlerini, ne kadar süre ders çalıştığını kaydedecek ve öğretmenimiz öğrencilerinin çalışmasını takip edebilecek” diye konuştu.

DEMİRCİ’DE ÖĞRENCİLER DYNED DİL EĞİTİMİNİ SEVDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.