Demirtaş: “Allah’ı Kandırmaya Çalışan İnsanlar Dünyanın En Tehlikeli İnsanlarıdır”

Demirtaş: “Allah’ı Kandırmaya Çalışan İnsanlar Dünyanın En Tehlikeli İnsanlarıdır”
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Allah’ı kandırmaya çalışan insanlar dünyanın en tehlikeli insanlarıdır” dedi.HDP lideri Selahattin Demirtaş, Beyoğlu Elite World Prestige Otel’de katıldığı i...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Allah’ı kandırmaya çalışan insanlar dünyanın en tehlikeli insanlarıdır” dedi.

HDP lideri Selahattin Demirtaş, Beyoğlu Elite World Prestige Otel’de katıldığı istişare toplantısının ardından kısa bir açıklama yaptı. Bu yıl Türkiye’de İslami gelenekten, İslami mücadelenin içerisinden gelmiş bazı temsilcilerle bir araya geldiklerini ifade eden Demirtaş, “Yaradan’ın varlığına inanmasına rağmen, Allah’ı kandırmaya çalışan insanlar dünyanın en tehlikeli insanlarıdır. Bugün vicdani kesimle bir toplantı yaptık ve onların sesini, toplumdan aldıkları nabzı dinlemeye çalıştık. Son derece kıymetli düşünceler ifade ettiler. Son derece değerli eleştirileri oldu. Hepsi bu ülkede özgürlük için, barış için, adil bir yaşam için mücadele etmiş bu gelenekten gelmiş insanlardır. Bizde onların düşüncelerinden faydalandık. Partimizin toplantılarında da bu önerileri ve düşünceleri değerlendireceğiz” dedi.

Demirtaş, burada yaptığı açıklamasının ardından diğer katılımcılarla birlikte otelden ayrıldı.

HDP EŞ BAŞKANI SELAHATTİN DEMİRTAŞ, BEYOĞLU ELİTE WORLD PRESTİGE OTEL’DE KATILDIĞI İSTİŞARE TOPLANTISININ ARDINDAN KISA BİR AÇIKLAMA YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.