Demkay inşaat ailesi moral depoladı

Demkay inşaat ailesi moral depoladı
Kahramanmaraş'ın saygın ve güvenilir markalarından Demkay İnşaat ailesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Kahramanmaraş'ın saygın ve güvenilir markalarından Demkay İnşaat ailesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Kuzey Çevre Yolu üzerindeki şirket binası bitişiğinde yer alan Çamlıtepe Et ve Balık Lokantası’nda gerçekleştirilen bu anlamlı buluşmaya; firma ortakları İmirze Demir ve Ali Kaya'nın yanısıra Demkay'ın başarısı için ter döken personel ile bazı tedarikçi firmaların temsilcileri de katıldı.

Demir ve Kaya'nın yakın dostları SMMM Muzaffer Demir'in de hazır bulunarak davetlilerle yakından ilgilendiği yemekli buluşmada, ahirete intikal edenler için dualar okundu. Firma ortağı Ali Kaya, ‘moral buluşması’ hakkında yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

cimg8633.jpg

EKONOMİK SAVAŞTA DA MÜCADELEYE DEVAM

“Öncelikle 15 Temmuz darbe girişiminde verdiğimiz şehitler başta olmak üzere tüm şehitlerimize ve ahirete intikal edenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Kahramanmaraş’ta 2011 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. ‘Kalite ve müşteri memnuniyeti’ odaklı olarak bugüne kadar bine yakın konutu üreterek kullanıma sunduk. 200’ü kendi bünyemizde olmak üzere toplamda 500’e yakın kişinin istihdam edilmesine vesile olmak bizleri mutlu ediyor. İnşallah her geçen gün bu sayının artması için gayret ediyoruz. Güzel ülkemiz hassas günlerden geçiyor. Millet iradesi 15 Temmuz kanlı darbe girişimine geçit vermedi. Ancak; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da sık sık ifade ettiği gibi, Türkiye’yi her şeyiyle dışa bağımlı hale getirmek isteyenlerin elleri üzerimizden hiç eksik olmadı, olmuyor da. 2003 yılından bu yana benzer yöntemler zaman zaman denenmek istendi. Borsa, döviz kurları, faizler üzerinden ülkemizi krize sürükleme çabaları hep yaşandı. Büyük projelerimizi engellemek için kredileri zorlaştırmak başta olmak üzere her yolu denediler. Denemeye de devam ediyorlar. Hâlbuki eski Türkiye’nin artık olmadığını herkesin bilmesi lazım. Ancak bu hainlere geçit vermemek için hepimizin devamlı uyanık olması gerekiyor.

cimg8652.jpg

Ülkemize yönelik ekonomik saldırılar durmuş değil. 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi, milletimiz ekonomiye de siper oldu. Biz direndikçe karşımızdakiler de saldırı çıtasını yükseltiyorlar. Son günlerde döviz kurunu silah olarak kullanıp yine üzerimize gelmeye başladılar. Varsın gelsinler. Bunların üstesinden gelebilmek için, moralimizi asla bozmadan büyük bir azimle üretmeye devam edeceğiz. Bu uğurda bizler de Demkay ailesi olarak karınca kararınca ekonomiye katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Bugün burada buluşarak moral depoladık. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran tüm herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah, bu buluşmalarımızı birkaç aylık zaman dilimlerinde devam ettirmeyi planlıyoruz. Başkomutanımızın önderliğinde durmak yok, çalışmaya ve üretmeye devam…”

cimg8654.jpgcimg8664.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.