Demokrasiye Konvoylu Destek

Demokrasiye Konvoylu Destek
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürlüğü ve Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanlığında 15 Temmuz Darbe Girişimini lanetlemek ve Demokrasiye sahip çıkma adına 750 araçlık konvoy düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürlüğü ve Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanlığında 15 Temmuz Darbe Girişimini lanetlemek ve Demokrasiye sahip çıkma adına 750 araçlık konvoy düzenlendi.

            Haller Şube Müdürlüğünden harekat eden konvoy Doğu Çevre yolu, Fevzi Kadıoğlu Bulvarından Pınarbaşı istikameti üzere seyir ederek, Gazi Kışlası önünden Kuzey Çevre yolundan devam ederek Üngüt Jandarma Komutanlığı önünden Şehir Merkezine ulaştı.

1-20160728090157.jpg

            Vatandaşlar tarafından da beğenilen ve destek verilen konvoy en sakin ve en düzenli konvoy olarak akıllarda iz bıraktı.

            Konvoy hakkında bilgi veren Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit ORHAN: “15 Temmuz Darbe girişimini en şiddetli duygularla kınıyorum. Bizler her zaman milletimizin ve devletimizin yanında ve emrindeyiz. 15 Temmuzdan itibaren sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın başlattığı Demokrasi Nöbetine ilk günden itibaren başladık ve  2.emre kadar nöbetimize devam edeceğiz. Bugün ise Komisyoncularımız ve Esnaflarımızla birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürlüğümüzle ortaklaşa Demokrasi Konvoyumuzu gerçekleştirdik. Katılan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum”-dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürlü İbrahim ALTUN ise : “ 15 Temmuz gecesi bir gurup hain ve cuntacı tarafından Darbe Girişimi yapılması planlanmıştı. Darbeci hainler halkın bütün renkleriyle kendilerine karşı bir ve beraber olacağını hesaba katamadılar ve Elhamdülillah girişim başarısız oldu ve Kahraman halkımız girişimi bastırarak hem demokrasimizi cuntacılara bırakmadılar, hem de tüm dünyaya demokrasi dersi verdiler. Darbe girişimi sonrası ilk günkü aşkla Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın emriyle Demokrasi Nöbetine başladık.  Bildiğiniz üzere Bakanlar Kurulu muzun kararıyla OHAL dönemi ülkemizde başlamış oldu. Ve FETÖ üyelerine operasyonlar, temizlemeler başlamış oldu. Ülkemizin, halkımızın ve Devletimizin selametliği için alınan tüm kararları destekliyor, demokrasi şehitlerine rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bugünkü Demokrasi konvoyumuza katılan tüm dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”-dedi.

Konvoya Davulcu Takımı tarafından çeşitli müziklerle eşlik edilirken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürü İbrahim Altun tarafından çeşitli şiirler okundu.

2-20160728090157.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.