Demre’de Başarılı Öğrencilere Ödül

Demre’de Başarılı Öğrencilere Ödül
Antalya’nın Demre ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) başarılı olan öğrenci ve öğretmenleri için tören düzenlendi.TEOG Sınavı’nın ilk aşamasında Antalya’nın 19 ilçesi arasın...

Antalya’nın Demre ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) başarılı olan öğrenci ve öğretmenleri için tören düzenlendi.

TEOG Sınavı’nın ilk aşamasında Antalya’nın 19 ilçesi arasında üçüncü olan Demre’de, başarılı olan öğrenciler ve öğretmenler Selçuklar Restoran’da Kaymakamlık ve Demre Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi, Yemeğe İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve sınava giren 428 öğrenci katıldı.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, başarılı olan öğrenci ve öğretmenlerine başarı belgesi ve kitap hediye ederken, puan barajını aşan 248 öğrenciye de değişik hediyeler verdi. Kaymakam Karaman, "Elde edilen başarı ile gurur kaynağımız oldunuz. Gittiğimiz her alanda göğsümüzü kabartarak bize bu gurur yaşatan başta öğrencilerimize, öğretmenlerimiz, ailelerimiz ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Topçu da 428 öğrenci, 60 öğretmen ve aileleri için Çanakkale gezisi düzenleyeceklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal da ilçe eğitim seviyesinin ilerleyen senelere paralel olarak yükseldiğine dikkat çekerek, "Demre olarak 2005 yılında yapılan OKS sınavlarında Antalya’nın ilçeleri arasında 12’nci sıradaydık. 2013- 2014 eğitim öğretim yılında yapılan TEOG sınavlarında ise 6’ncı sıradaydık. Bu yıl ilk sınavda Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinin ardından 3’üncü sırada yer aldık. Bu başarıya hep birlikte ulaştık" ifadelerini kullandı.

DEMRE'DE TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI'NDA (TEOG) BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNE YEMEKLİ ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ. (SUAT METİN/ANTALYA-İHA)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.