Denetime Uymayınca Uyuşturucu Kullanmaktan 10 Ay Ceza Aldı

Denetime Uymayınca Uyuşturucu Kullanmaktan 10 Ay Ceza Aldı
Samsun’da uyuşturucu kullanmak suçundan yargılandığı mahkeme tarafından ceza verilmeyip denetim ve tedaviye tabi tutulan şahıs, denetim şartlarına uymadığı için yeniden yargılanınca bu kez 10 ay hapis...

Samsun’da uyuşturucu kullanmak suçundan yargılandığı mahkeme tarafından ceza verilmeyip denetim ve tedaviye tabi tutulan şahıs, denetim şartlarına uymadığı için yeniden yargılanınca bu kez 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde uyuşturucu kullanmak suçundan yargılanan Ü.K.’ye mahkeme ceza vermeyerek denetim ve tedavi şartlarına uyma şartı getirdi. Ancak, denetimli serbestlik şartlarını yerine getirmeyip seminere katılmadığı ileri sürülen Ü.K. hakkında aynı mahkemede uyuşturucu kullanmak suçundan dava açıldı. Bugün yeniden yargılanan Ü.K., bu kez uyuşturucu kullanmak suçundan kendisine uygulanan denetim şartlarına uymadığı için uyuşturucu kullanmak suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti 10 ay hapis cezasını da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar vererek 5 yıl süreyle başka bir suç işlememek şartı ile erteledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.