Denetimli Serbestlik Müdürü'nden İl Müftüsü'ne Ziyaret

Denetimli Serbestlik Müdüründen İl Müftüsüne Ziyaret
Sinop Denetimli Serbestlik Müdürü Erkan Çolak, İl Müftüsü Mustafa Erkan’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

- Sinop Denetimli Serbestlik Müdürü Erkan Çolak, İl Müftüsü Mustafa Erkan’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Sinop Denetimli Serbestlik Müdürü Erkan Çolak’ı makamında ağırlayan İl Müftüsü Mustafa Erkan yaptığı açıklamada, “Kurumlar arası ilişkilerimizin en iyi olduğu kurumlardan biri de Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzdür. Sinop’ta kurumlarımız el ele vererek çok güzel hizmetlere imza atmaya devam ediyorlar. Bu bağlamda Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzle işbirliği yaparak personelimiz tarafından mutat zamanlarda değerler seminerleri düzenlenmektedir. Bizler Müftülük olarak alanımızla ilgili konularda kurum ve kuruluşlarımıza destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Sinop Denetimli Serbestlik Müdürü Erkan Çolak ise, “Manevi anlamda şehirlerin imarı sadece maddi değil, aynı zamanda manevi yönden de desteklenmelidir. Manevi değerlere sahip olmayan bir toplumun gerçek manada eğitimli olduğu da söylenemez. Bu anlamda din adamlarımıza önem vermekteyiz. İş birliği içerisinde güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Bu manada bizlere manevi desteğini esirgemeyen ve her zaman bize destek olan İl Müftülüğümüze teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette, Denetimli Serbestlik Uzmanı İbrahim Çaylı ve Hacı Ömer Camisi Müezzin Kayyımı Osman Kaya da hazır bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.