Deniz Manzarası İçin Ağaçların Kesildiği İddiası

Deniz Manzarası İçin Ağaçların Kesildiği İddiası
İzmir’in Çeşme ilçesinde, iddiaya göre bir site yönetimi kendi aralarında karar alarak deniz manzarasını kapattığı için 23 ağacı kesti. Bir vatandaş ise kesilen ağaçların videosunu çekip sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

– İzmir’in Çeşme ilçesinde, iddiaya göre bir site yönetimi kendi aralarında karar alarak deniz manzarasını kapattığı için 23 ağacı kesti. Bir vatandaş ise kesilen ağaçların videosunu çekip sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

Dalyanköy Üniversite Mahallesi’nde bulunan bir sitesinin yönetimi iddiaya göre, sitenin deniz manzarasını kapatan 23 adet çam ağacını aldıkları karar doğrultusunda kesti. Ağaç katliamını gören bir vatandaş ise kesilen ağaçları videoya çekerek sosyal paylaşım sitesine koydu. Çekilen bu görüntülerin sosyal paylaşım sitesinde yayılmasının ardından Çeşme Belediyesi duruma el koydu. Zabıta ekipleri, site yönetimi hakkında işlem yaptı.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Belediye olarak doğanın korunması ve yeşil alanların arttırılması için gayret gösteriyoruz. Bir yandan bu tür işler yapılıyor. Manzarayı gerekçe göstererek ağaçları kesmek iş değil. Böyle mantık ve anlayış olmaz. Yapılan cezasız kalmayacaktır" dedi.

Belediyenin, site yönetimi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.