Deniz Seki isyan etti: Delireceğim !

Deniz Seki isyan etti: Delireceğim !
'Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan hükümlü şarkıcı Deniz Seki, 38 bin kişinin tahliyesinin önünü açan kararnameden yararlanamamasına anlam veremediğini...

'Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan hükümlü şarkıcı Deniz Seki, 38 bin kişinin tahliyesinin önünü açan kararnameden yararlanamamasına anlam veremediğini ifade ederek, "Delireceğim düşündükçe. Şimdi beni gerçekten sevenler sorun bunun hesabını" dedi.

Deniz Seki'yi ziyaret eden ünlü şarkıcının menajeri Özgür Aras, "Üzgün, kırgın ve ağlamaktan gözleri şişti. Ben, avukatımız, nişanlısı, kardeşleri , annesi ve hayranları da bir o kadar üzgünüz. Bugün Deniz Seki "ye moral vermek yalnız olmadığını duyurmak için Deniz Seki Fan Kulübünden hayranları da kapıda toplanmışlar ellerinde pankartlarla" dedi. Aras, Deniz Seki'nin "Sesimi Duyun Ne Olur !" başlıklı mektubunu da kamuoyuyla paylaştı. İşte o mektup:

"Bu mektubu gözyaşlarım yanağımdan süzülürken, ellerim tir tir titrerken bu haksızlığa maruz kaldığım için kendime sorduğum bir sürü soru arasında boğulduğum için kursun yemiş gibiyim, yaralandım çok diye bilmek için yazıyorum. Hak mı bu? "Uyuşturucu Ticareti ve Temini" yüzünden bana ithaf edilen bu aşağılık suçlama altında ezilmekten ezilmiş vaziyetteyim. Sessiz çığlığım duyulsun diye yazıyorum bu cümleleri… 1 yıl denetim yasasından faydalanan ben yine aynı suçtan muzdarip işlemediğim bu rezil suçtan muzdarip ben hala hapishanede. Ne yaptım ben? Niye 2 yıl denetim vurmuyor? Cezaevinde edebimle hapis yattığımdan beri ne değişti de ben 2 yıl denetimden faydalanamıyorum ? Nerde kaldı şimdi adalet, sorarım size? Sorun bakalım bu kuruma hiçbir saygısızlığım bir yanlışım olmuş mu? Hani iyi hal indirimi ?

REDDEDENLER FETÖ'CÜ ÇIKTI

Bir sanatçıyım. Ben yırttım kendimi beni yeniden yargılayın diye. Reddettiler o başvurularımı… Peki reddedenler nerde şimdi? Yarısı FETÖ'cü çıktı ve hapisteler ! Peki ben neredeyim hapiste!!! Bu ceza düzenlemesi yapıldı da 1 yıl denetimden faydalanan aynı suç OHAL dolayısıyla KHK nerede 2 yıla çıkan denetimden niçin faydalanamıyorum. Delireceğim düşündükçe. Şimdi beni gerçekten sevenler sorun bunun hesabını. Ben bir şey yapamıyorum maalesef… Siz sorun. Cevabını bulursanız bana da söyleyin. Bu saçma haksızlığın kefaretini kim nasıl ödemeli ve ben ne yapmalıyım? Yeniden yargılanmak bile haram edilmiş bana bu canım ülkemde… Sevgi ve saygılarımla…"

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.