Denize Giren Genç Boğuldu

Denize Giren Genç Boğuldu
Bostancı sahilinde denize giren inşaat işçisi Murat Gökçe, boğuldu. Kurtarma ekipleri tarafından aranan Gökçe’nin cesedi 2 saat sonra bulundu. Sağlık ekipleri olay yerinde gence müdahale ederken, Gökç...

Bostancı sahilinde denize giren inşaat işçisi Murat Gökçe, boğuldu. Kurtarma ekipleri tarafından aranan Gökçe’nin cesedi 2 saat sonra bulundu. Sağlık ekipleri olay yerinde gence müdahale ederken, Gökçe’nin arkadaşları ise baygınlık geçirdi.

Pazar gününü değerlendirmek için arkadaşları ile birlikte Bostancı sahiline gelen Murat Gökçe (24), öğle saatlerinde denize girdi. Yüzme bildiğini söyleyerek denizde bir süre yüzen Gökçe, yaklaşık 30 metre açıldıktan sonra denizde kayboldu.

Murat Gökçe’nin en son ayaklarını gören bir vatandaş, “Hızlı bir şekilde soyundu ve iç çamaşırları ile denize girdi. Daha sonra çırpınmaya başladı. En son ayağını gördüm. Yaklaşık 15 dakika çıkmayınca arkadaşlarını uyardım. Ve yardım istedik” dedi.

Murat Gökçe’nin denizde kaybolmasının ardından olay yerinde ilk olarak vatandaşlar arama yaptı. Ancak daha sonra Sahil Güvenlik, Deniz Polisi, Denizde Arama Kurtarma (DAK SAR) ekipleri geldi. Ekipler uzun süre Murat Gökçe’nin kaybolduğu alanda arama yaptı. Dalgıçlar defalarca kere dalış yaparken, Murat Gökçe ile birlikte gelen arkadaşları ise çalışmaları endişeli bir şekilde izledi.

Uzun süren aramaların ardından dalgıçlar Gökçe’yi denizden çıkardı. Dalgıçların genci çıkardığını gören arkadaşları ise hemen denize girdi. Murat Gökçe, sahil kenarına taşınırken, arkadaşları ise yoğun bir çaba içine girdi. Ancak Murat Gökçe’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekiplerinin genci kontrolü sırasında ise arkadaşları baygınlık geçirdi. Olayı gören vatandaşlar da sahil kenarında toplandı. Gencin cenazesi olayın ardından morga kaldırıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.