Denizli ilk maçına çıkıyor

Denizli ilk maçına çıkıyor
Galatasaray, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetimindeki ilk maçına yarın Kasımpaşa karşısında çıkıyor.

Galatasaray, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetimindeki ilk maçına yarın Kasımpaşa karşısında çıkıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta heyecanı sürüyor. Ligde üst üste aldığı puan kayıplarının ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran ve deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli'yi göreve getiren sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli teknik adam ile ilk sınavına çıkıyor.

23. RANDEVU

Ligin 13. haftasında yarın Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray, rakibi ile Süper Lig'deki 23. randevusuna çıkacak. Daha önce oynanan 22 lig maçında sarı-kırmızılı ekip, 14 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Kasımpaşa ise 3 kez 3 puan sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılı takımın bu maçlarda attığı 42 gole lacivertli-beyazlı ekip 18 golle karşılık verdi.

DENİZLİ İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Denizli, yeni takımının başında ilk maçına çıkıyor. Galatasaray, Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde çıkacağı ilk müsabakadan 3 puan ile ayrılarak hem kötü gidişatına son vermek hem de Denizli ile iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

SAKATLAR TEKNİK HEYETİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Sarı-kırmızılı takımda sakat oyuncuların fazla olması teknik heyeti de düşündürüyor. Tedavileri süren Hamit Altıntop ile Lionel Carole'ün yanı sıra, Atletico Madrid maçında sakatlanan Jason Denayer'in yarınki mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Dünkü antrenmanda hafif bir sakatlık geçiren Hakan Balta ile Podolski'nin ise durumlarının maç günü netlik kazanacağı bildirildi.

DÜDÜK HALİS ÖZKAHYA'DA

Yarın Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 20.15'te başlayacak olan müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak.

Denizli ilk maçına çıkıyor

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.