Denizli Ticaret Odası’na FETÖ operasyonu: 31 gözaltı

Denizli Ticaret Odası’na FETÖ operasyonu:  31 gözaltı
Denizli'de Fethullahçı Terör Örgütü'nün il yapılanması (FETÖ) kapsamında Denizli Ticaret Odası'na (DTO) ve iş yerlerine yönelik operasyonda 31 iş...

Denizli'de Fethullahçı Terör Örgütü'nün il yapılanması (FETÖ) kapsamında Denizli Ticaret Odası'na (DTO) ve iş yerlerine yönelik operasyonda 31 iş adamı gözaltına alındı.

Denizli'de 15 Temmuz'daki darbe girişimi kapsamında Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri DTO ve iş yerlerine yaptığı operasyonda aralarında Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer'in de bulunduğu 31 iş adamı gözaltına alındı. Eş zamanlı yapılan operasyonda polis ekipleri, çok sayıda belge ve dokümana el koyarak, bilgisayarların hard dikselerini de incelemek üzere emniyete götürdü. Gözaltına alınanların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Sanayi Odasının toplantısı sırasında yapılan polis baskını nedeniyle binadan çıkarken gazetecilere açıklamada bulunan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, meclis üyesi sayılarının fazla olması nedeniyle kendi binalarının yetersiz kaldığını belirterek, "Bu nedenle meclis toplantımızı burada yapacaktık. Tam toplantı başlayacağı sırada salona polisler girip, toplantının yapılamayacağını belirtti. Ardından kimlik kontrollerimiz yapılıp, binadan çıkartıldık" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.