Denizlispor Son Maça Hazır

Denizlispor Son Maça Hazır
Denizlispor, ligde kalma yolunda en önemli maç olan Samsunspor maçı için tüm hazırlıklarını tamamladı.PTT 1.Lig’in 34. haftasında deplasmanda Samsunspor’a konuk olacak Denizlispor, maçın hazırlıkların...

Denizlispor, ligde kalma yolunda en önemli maç olan Samsunspor maçı için tüm hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1.Lig’in 34. haftasında deplasmanda Samsunspor’a konuk olacak Denizlispor, maçın hazırlıklarını tamamlayarak Samsun’a gitti. Ligde kalacak takımın belli olacağı maç için hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışan yeşil-siyahlılar, maçı kazanarak diğer takımlara bakmadan ligde kalmak istiyor. Diğer takımların alacağı sonuçlara göre de ligde kalabilecek olan Denizlispor, kendi göbek bağını kendisi kesmek istiyor.

Ligin en önemli maçına çıkacaklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Ligde Manisaspor’u yenerek avantajlı konuma geçtik. İpler bizim elimizde. Bu maçı aldığımız takdirde kimseyi beklemeden ligde kalacağız. Bunun için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Rakiplerimiz de güçlü takımlarla oynayacak. Onların da puan kaybedebileceğini düşünüyorum. İnşallah istediğimiz sonucu alıp ligde kalacağız" dedi.

Yarın akşam 19:30’da oynanacak ve Halis Özkahya’nın yöneteceği maça Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor:

"Kazım, Furkan, Mehmet Cansın, Emre Can, Mustafa Keçeli, Erçağ, Veli, Mert, Şenol,Cihan, Genkov."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.