Denizlispor’da Yönetim Görev Dağılımı Yaptı

Denizlispor’da Yönetim Görev Dağılımı Yaptı
Denizlispor yönetimi ilk toplantısını yaptıktan sonra görev dağılımı yaptı. Daha sonra oyuncularla bir araya gelen yönetim oyuncuların her zaman arkasından duracaklarını söyledi. Denizlisporlu futbolc...

Denizlispor yönetimi ilk toplantısını yaptıktan sonra görev dağılımı yaptı. Daha sonra oyuncularla bir araya gelen yönetim oyuncuların her zaman arkasından duracaklarını söyledi. Denizlisporlu futbolcular, yönetimle gerçekleşen toplantının ardından Davraz kampına hareket etti.

PTT 1. Lig takımı Denizlispor’da yapılan kongrenin ardından yönetim Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bir araya geldi. İlk toplantıda görev dağılımı yapıldı. Görev dağılımına göre; Mehmet Ekizler ve Mustafa Üstek başkan yardımcılığına, basın sözcülüğüne Mehmet Ali Yılmaz, mali işlerden sorumlu asbaşkanlığa Taner Atilla, idari işlerden sorumlu asbaşkanlığa Süleyman Gedik ve altyapıdan sorumlu yöneticiliğe Ali Taşevli getirildi. Görev dağılımının ardından başkan Mustafa Şavluk ve yöneticiler Denizlispor teknik heyeti ve futbolcularla bir araya geldi. Takım olarak iyi bir sezon geçireceklerine inandığını kaydeden Şavluk, "Yönetim olarak her zaman arkanızda olacağız. İlk günden son güne kadar beraber olacağız. Süper Lig’e çıkabilmek için iyi bir kadro kuracağız. İnşallah hep beraber olup mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Denizlisporlu futbolcular daha sonra 15 gün kalacağı Davraz kampına hareket etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.