Deplasman Serisi Sürecek Mi ?

Deplasman Serisi Sürecek Mi ?
Fenerbahçe Ülker, Euroleague Top 16 turu 8. maçında bu akşam Rusya temsilcisi CSKA Moskova’ya konuk olacak.Rusya’da oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak mücadele Lig Tv 3 ve Ntv Spor’dan naklen yayın...

Fenerbahçe Ülker, Euroleague Top 16 turu 8. maçında bu akşam Rusya temsilcisi CSKA Moskova’ya konuk olacak.

Rusya’da oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak mücadele Lig Tv 3 ve Ntv Spor’dan naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE ÜLKER

Sarı lacivertliler Euroleague’de Top 16 F Grubu’nda beş galibiyet ve iki mağlubiyet ile 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe Ülker, Euroleague’de oynadığı son dört maçı kazandı. Kanarya son Euroleague maçında Anadolu Efes’i 77-71 mağlup etti. Fenerbahçe Ülker’in Euroleague’de yedi maçlık deplasman galibiyeti serisi bulunuyor.

Fenerbahçe Ülker, ligde oynadığı 19 maçta ise 15 galibiyet kazandı ve lider durumda. Obradovic’in öğrencileri, son lig maçında Tofaş’ı 86-77 ile geçmeyi bildi. Nemanja Bjelica, 10,1 ribaund ortalaması ile Top 16’da lig lideri konumunda. Bjelica, son 17 Euroleague maçının 16’sında en az bir top çaldı. Nemanja, son 16 Euroleague maçında da çift haneli sayılarda verimlilik puanı üretti.

Fenerbahçe Ülker’de CSKA Moskova maçı öncesi, Anadolu Efes ile oynanan Euroleague maçında ayak bileğinden sakatlanan Bogdan Bogdanovic takımla idmanlara başladı.

CSKA MOSKOVA CEPHESİ

Başantrenörlüğünü Dimitris Itoudis’in yaptığı CSKA Moskova, sekiz Rusya, dört Birleşik Amerika, bir Sırbistan, bir Gürcistan, bir Fransa, bir de Belarus vatandaşı oyuncu bulunduruyor. CSKA, son olarak kadrosuna yıldız oyuncu Andrei Kirilenko’yu kattı.

CSKA Moskova, Euroleague’de 2014-2015 sezonunda bugüne dek yalnızca bir mağlubiyet elde etti. CSKA, Top 16 F Grubu’nda altı galibiyet ve bir yenilgi ile ilk sırada yer alıyor. CSKA, son Euroleague maçında Milano’yu evinde 97-75 mağlup etti.

CSKA Moskova, VTB Ligi’nde bu sezon oynadığı 22 maçtan 19 galibiyet çıkardı. Rusya ekibi, VTB’de oynadığı son üç maçı kazandı. CSKA, son VTB maçında Krasnye Krylia’yı 85-41 mağlup etti. Bu maçta Teodosic 10 sayı ve 7 asist, Fridzon 14 sayı ve Aaron Jackson da 13 sayı ve 2 asist üretti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.