Depremlerde Can Ve Mal Kaybı Yaşanmadı

Depremlerde Can Ve Mal Kaybı Yaşanmadı
Kayseri Valiliği, Kocasinan ilçesinde meydana gelen 3,9 v 3,8 büyüklüklerindeki depremlerin can ve mal kaybına yol açmadığını açıkladı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, saat 04.14’te merkez üssü Koc...

Kayseri Valiliği, Kocasinan ilçesinde meydana gelen 3,9 v 3,8 büyüklüklerindeki depremlerin can ve mal kaybına yol açmadığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, saat 04.14’te merkez üssü Kocasinan ilçesine bağlı Saraycık Mahallesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk depremden 9 dakika sonra 04.23’te merkez üssü yine Saraycık Mahallesi olan 3,8 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi. Açıklamada, ilk deprem haberinin 04.14’te alınması üzerine Kayseri Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı 2 arama - kurtarma ekibinin bölgeye hareket ettiği belirtilerek, şu bilgilere yer verildi:

“Arama kurtarma ekipleri Saraycık, Güneşli, Gömeç, Doruklu, Kale, Kızık, Buğdaylı, Argıncık, Erkilet, Oymaağaç, İldem, TOKİ, Beyazşehir Mahalleleri ile Talas ilçesinde inceleme ve araştırma yapmışlardır. Kontroller sonucu herhangi bir olumsuz olay tespit edilmemiş, can ve mal kaybı yaşanmamıştır."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.