Derbi Öncesi Son Detaylar

Derbi Öncesi Son Detaylar
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. İki takım maç öncesi sahaya geldi ve ısınmaya başladı. Zorlu karşılaşma öncesi iki takım oyuncuları son ha...

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. İki takım maç öncesi sahaya geldi ve ısınmaya başladı. Zorlu karşılaşma öncesi iki takım oyuncuları son hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde şampiyonluk için elinde büyük bir avantaj bulunan Galatasaray, ligin bitimine 2 hafta kala evinde Beşiktaş’ı ağırlıyor. Ligde 73 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılılar, Beşiktaş maçını kazanarak, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile aradaki 3 puanlık farkı koruyarak bir maç fazlasıyla son haftaya avantajlı girmek istiyor.

İLK 11’LER

Zorlu karşılaşmaya Galatasaray; "Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Yasin, Burak" ilk 11’i ile çıkacak. Siyah-beyazlılar ise karşılaşmaya; "Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Atınç Nukan, Tomas Sivok, Daniel Opare, Kerim Frei, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jose Sosa ve Demba Ba" ilk 11’i ile çıkacak.

GALATASARAY’DA TRİBÜN ŞOVU İÇİN HAZIRLIK

Derbi maçta Beşiktaş’ı konuk edecek Galatasaray’a, taraftarları dünyada ilk kez gerçekleştirilecek bir koreografi ile destek verecek. Daha önce de birçok kez yaptığı başarılı koreografilerle dikkat çeken sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının şampiyonluk yolundaki önemli mücadeleye de yapacakları tribün şovuyla damga vurma hazırlığında.

TRİBÜNLERİN TAMAMEN DOLMASI BEKLENİYOR

Zorlu karşılaşmaya yaklaşık 45 dakika kala tribünlerin büyük bir kısmı dolmuş durumda. Beşiktaş karşısında puan kaybı yaşamak istemeyen sarı-kırmızılılar, takımları için adeta stada akın etti. Tribünlerin büyük bir kısmı sarı-kırmızılı taraftarlarla dolmuş durumda. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kalırken, TT Arena’nın loca bölümlerinde ise sadece bir kısım boşluklar göze çarpmakta.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.