Derbide Sular Durulmuyor

Derbide Sular Durulmuyor
Erkekler 1. Voleybol Ligi’nde İzmir’de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesinde çıkan arbedede 2 Beşiktaşlı taraftarın bıçaklanmasının ardından müsabakanın oynanacağı Atatürk Voleybol Salonu’nda y...

Erkekler 1. Voleybol Ligi’nde İzmir’de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesinde çıkan arbedede 2 Beşiktaşlı taraftarın bıçaklanmasının ardından müsabakanın oynanacağı Atatürk Voleybol Salonu’nda yaşanan saha olayları nedeniyle saat 14.00’teki karşılaşmanın startı verilmedi.

Erkekler 1. Voleybol Ligi Klasman mücadelesinde saat 14.00’te başlaması gereken Fenerbahçe - Beşiktaş maçı, her iki takım taraftarlarının oyun alanına çok sayıda patlayıcı madde ve konfeti atması nedeniyle zamanında başlayamadı. Karşılamanın hakemleri Zeki Bocutcu ve Ersin Altıparmak soyunma odasının yolunu tutarken, hem Fenerbahçeli hem de Beşiktaşlı oyuncular taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat geçmesine rağmen taraftarların karşılıklı atışmaları devam edince takımlar da soyunma odasına gitti.

Beşiktaşlı taraftarların oyun alanına meşale atmasıyla daha da artan gerginlik, Fenerbahçe tribünlerinden gelen meşaleyle devam etti. Siyah-beyazlı taraftarların salon dışına çıkartılmasıyla gerginlik biraz olsun azalırken Fenerbahçeliler de salon dışına alındı.

Derbi öncesi öğlen saatlerinde Gündoğdu Meydanı’nda çıkan arbedede 2 Beşiktaş taraftarı bıçakla yaralanmıştı.

ERKEKLER 1. VOLEYBOL LİGİ KLASMAN MÜCADELESİNDE SAAT: 14.00’TE BAŞLAMASI GEREKEN FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇI, HER İKİ TAKIM TARAFTARININ OYUN ALANINA ÇOK SAYIDA PATLAYICI MADDE VE KONFETİ ATMASI NEDENİYLE ZAMANINDA BAŞLAYAMADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.