Dereye Uçan Otomobilin Kayıp Sürücüsü Aranıyor

Dereye Uçan Otomobilin Kayıp Sürücüsü Aranıyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi Dalyan mevkiinde trafiğe kapalı yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçan otomobilin kayıp sürücüsü aranıyor.

- Balıkesir’in Burhaniye ilçesi Dalyan mevkiinde trafiğe kapalı yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçan otomobilin kayıp sürücüsü aranıyor.

Burhaniye istikametinden Edremit istikametine trafiğe kapatılmış bir yolda hareket eden otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı ve dereye düştü. 06 DA 1323 plakalı otomobilin takla attığı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Jandarma, 112 Hızır Acil Ambulansı ve Büyükşehir Belediyesi Burhaniye İtfaiye Grup Amirliğine ait AKS yönlendirildi. Yetkililer olay yerine geldiklerinde takla atarak dereye düşmüş bir araç buldular. Ekiplerin tüm aramalarına rağmen aracın ne sürücüsüne ne de içinde kaç kişinin bulunduğunu ilişkin bir bilgiye ulaşmadılar. Dere içinde ters dönmüş aracın bulunduğunda kapılarının açık olduğu öğrenilirken bölgede ekipler araştırma çalışmaları yaptı. Ayrıca araç vinç yardımıyla kaldırılarak çekiciye çekildi. Güvenlik güçleri araç içinde bulunanların kendi imkanlarıyla araçtan ayrılmış olabileceği ihtimali üzerine de bölgedeki hastanelerde inceleme çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.