Dernekler: Federasyon'a Katılmak İçin Bir Araya Geldi

Dernekler: Federasyona Katılmak İçin Bir Araya Geldi
Ardahan Fırıncılar Derneği’nin organize ettiği iftar yemeğinde Serhat Ardahan Spor’a tam destek.

- Ardahan Fırıncılar Derneği’nin organize ettiği iftar yemeğinde Serhat Ardahan Spor’a tam destek.

Lezzet-i Kür Restaurant’ta verilen iftar yemeğine Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Burak Taştaş, Ardahan Gazi aileleri dayanışma ve yardımlaşma derneği Başkanı Yener Göydemir, Ardahan Fırıncılar Derneği Başkanı Candar Yılmaz, Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkan Vekili Özgür Murat Taştan, Serhat Ardahan Spor Kulüp Başkanı Sedat Sural ve çok sayıda dernek temsilcisi katıldı.

TÜM DERNEKLER VE STK’LAR BİRLİKTE HAREKET EDELİM

Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Burak Taştaş burada yaptığı konuşmada, Ardahan’ın kazanması için tüm sivil toplum örgütleri ortak hareket etmeliyiz diyerek şöyle devam etti;

’’Serhat Ardahan dernekler Federasyonu ilimize hayırlı olsun. Değerli dernek başkanlarını ve bütün derneklerimizi bu çatının altına bekliyoruz. İlimizin sorunlarını daha güçlü bir şekilde dile getirmemiz için bize güç birliği gerekli ve bu güç birliği Serhat Ardahan dernekler federasyonuyla ilimizde oluşacaktır. Ben buradan bütün dernek başkanlarına sesleniyorum, kağıt üzerinde olup da falliyet göstermeyen dernekleri ne olur kapatın yada bu görevleri daha aktif bir şekilde yürütecek arkadaşlara devredin. Sadece kağıt üzerinde adı geçen dernekler önümüzün kapanmasına neden oluyor. Biz dernekler olarak aktif olmalıyız ki Rektörün randevu vermediği değil randevu verdiği güçlü birer dernek olalım. ’’

Taştan ayrıca, yemeği düzenleyen Ardahan fırıncılar derneği başkanı Candar Yılmaz’a ve federasyona katılım dilekçesi sunan dernek başkanlarına teşekkür etti.

Ardahan Fırıncılar Derneği Başkanı Candar Yılmaz ise, iftar yemeğine katılan herkese tek tek teşekkür ettiğini belirterek, "bugün itibariyle Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu'na katılım sağladık. Bizim daha güçlü olmamız lazım. Bu kapsamda böyle bir adım attık. Çünkü Ardahan'ın hizmete ihtiyacı var. Bizde bu alan üzerimize düşeni yapmak zorundayız ve bu sorumluluğu taşıyoruz" dedi.

Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig’de Ardahan’ı temsil edecek olan Serhat Ardahan Spora tüm dernek üyeleri tam destek vereceklerini söyledi.

DERNEKLER: FEDERASYON'A KATILMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.