Dersimsporlu Yönetici Ve Futbolculardan Valiye Ziyaret

Dersimsporlu Yönetici Ve Futbolculardan Valiye Ziyaret
Tunceli’yi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden ve 3. Lig’e çıkmaya en yakın olan takımlardan Dersimspor’un teknik heyeti ve futbolcular Vali Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette teknik...

Tunceli’yi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden ve 3. Lig’e çıkmaya en yakın olan takımlardan Dersimspor’un teknik heyeti ve futbolcular Vali Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Tunceli Valisi Osman Kaymak, Dersimspor’un artık 3. Lig’de olması gerektiğini ve bu yolda herkesin gereken desteği vererek elbirliği ile bunun başarılması gerektiğini söyledi. Vali Kaymak, Dersimspor’un başarılarının ilin gençlerine ve insanlarına sporun getirileri ve birleştirici özellikleri ile olumlu yönde etkileyeceğini de belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Genel Müdürlüğü’nden Dersimspor için her türlü desteği almak için çabaladıklarını belirten Vali Kaymak, "Valilik olarak da elimizdeki tüm imkanlarla Dersimspor’un yanında olacağız" dedi.

Teknik heyet ve futbolcular da Dersimspor’a katkılarından dolayı Vali Kaymak’a teşekkür etti.

TUNCELİ’Yİ BÖLGESEL AMATÖR LİG (BAL)’DA TEMSİL EDEN VE 3. LİGE ÇIKMAYA EN YAKIN OLAN TAKIMLARDAN DERSİMSPOR’UN TEKNİK HEYETİ VE FUTBOLCULAR VALİ OSMAN KAYMAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.