Deski Futbol Turnuvasında Buluştu

Deski Futbol Turnuvasında Buluştu
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, "1. Kuruluş Yılı Futbol Turnuvası" düzenledi.Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Mü...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, "1. Kuruluş Yılı Futbol Turnuvası" düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kuruluşlarının birinci yıl dönümü dolayısıyla "1. Kuruluş Yılı Futbol Turnuvası" düzenledi. Personelin motivasyonu ve çalışanlar arasındaki dostluğun pekiştirilmesi hedefiyle düzenlenen futbol turnuvası yaklaşık 4 hafta sürdü. Turnuvaya 16 takım katılırken, şampiyonanın finalinde DESKİ Abone Daire Başkanlığı’ndan "Horozlar" ve "Sayaç İdman Yurdu" adlı takımlar karşılaştı. Sevindik Vadi Parkı’nda yapılan mücadelede rakibini 5-3 yenen Horozlar, 1. Kuruluş Yılı Futbol Turnuvası Şampiyonu oldu. Şampiyonun kupasını ise Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Edip Yılmaz verdi.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ (DESKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, ‘1. KURULUŞ YILI FUTBOL TURNUVASI’ DÜZENLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.