Detay Palet Yatırımlarıyla Çıtasını Yükseltiyor

Detay Palet Yatırımlarıyla Çıtasını Yükseltiyor
Bursa'da, Yenişehir Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde 3 yıldır faaliyet gösteren Detay Palet, 5 bin metrekarelik üretim alanına sahip tesiste 40 personel ile ayda yaklaşık 40 bin ahşap palet üretiyor.

- Bursa'da, Yenişehir Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde 3 yıldır faaliyet gösteren Detay Palet, 5 bin metrekarelik üretim alanına sahip tesiste 40 personel ile ayda yaklaşık 40 bin ahşap palet üretiyor.

Detay Palet, yaptığı yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Yenişehir’deki fabrikaların ahşap palet ihtiyacını karşılamak maksadıyla kurulan Detay Palet, yaptığı kalite yatırımlarıyla müşterilerinin güvenini kazandı. 3 yıldır faaliyet gösteren Detay Palet, 5 bin metrekarelik üretim alanına sahip tesiste 40 personel ile ayda yaklaşık 40 bin ahşap palet üretiyor. ISPM 15 Isıl İşlem Belgesi, ISO 14001/2004, ISO 9001/2008 OHSAS 18001/2007 kalite belgelerine sahip olan Detay Palet, bir süre önce EPAL (Avrupa Palet Üreticileri Birliği) üretim belgesi de aldı. Detay Palet, kaliteye yaptığı yatırımlarla hızla büyürken, günümüzde sadece Yenişehir’e değil ülkenin farklı bölgelerindeki çok sayıda sanayi kuruluşuna ahşap palet üretmeye başladı.

Ürün taşıma ihtiyacının olduğu, küçük büyük tüm firmalara ahşap palet üreten Detay Palet, Türkiye’nin çok sayıda büyük holdingine hizmet veriyor. Pazar payını sürekli genişleten detay palet dünya genelinde artan ahşap palet ihtiyacını göz önüne alarak yatırımlarına hız veriyor. Firma yetkilileri günümüzde paletsiz ürün taşımanın mümkün olmadığını vurgulayıp, “Biz de artan talepleri karşılamak için sürekli yatırım yapıyoruz. Yatırımlarımız sadece kapasite arttırmaya yönelik değil. Ürün kalitemizi arttırmak içinde makine yatırımlarına ağırlık veriyoruz” açıklaması yaptı.

Açıklamada, Türkiye’de ambalaj sektörünün genelinde büyük bir gelişme yaşandığına işaret edildi. Lojistik sektörünün en önemli halkasının ürün sevkıyatlarında kullanılan ahşap paletlerin oluşturduğu belirtilen açıklamada, ürünlerin güvenle taşınması noktasında ahşap paletlerin önemli bir işleve sahip olduğuna dikkat çekildi.

Detay Palet, kalitesini ISO belgeleriyle taçlandırdıktan sonra tüm dünyada geçerli EPAL paletleri üretmek için gerekli olan belgeyi de aldı. Detay Palet yetkilileri, Avrupa Palet Üreticileri Birliği tarafından verilen EPAL lisansı almak için yaptıkları başvurunun olumlu sonuçlandığını belirterek, “Çok zorlu bir denetim sürecinden geçerek bu belgeyi almaya hak kazandık. Üretimiz bağımsız denetim şirketleri tarafından sürekli kontrol edilmeye başladı. Kalitemizi geliştirmek için yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

DETAY PALET YATIRIMLARIYLA ÇITASINI YÜKSELTİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.