Devrekani Ülkü Ocağı Başkanı’ndan Aydınlı’ya Ziyaret

Devrekani Ülkü Ocağı Başkanı’ndan Aydınlı’ya Ziyaret
Ahde vefa ziyaretleri kapsamında Türk İslam davasına gönül vermiş ve eski ocak yöneticilerini ziyaret gerçekleştiren Devrekani Ülkü Ocağı bu haftaki ziyaretini Küre Belediyesi’ni ziyaret ederek gerçek...

Ahde vefa ziyaretleri kapsamında Türk İslam davasına gönül vermiş ve eski ocak yöneticilerini ziyaret gerçekleştiren Devrekani Ülkü Ocağı bu haftaki ziyaretini Küre Belediyesi’ni ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Devrekani Ülkü Ocağı Başkanı Özkan Cabbar ve Yönetimi olarak Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı’yı makamında ziyaretinde, Aydınlı tarafından İlçe hakkında yapılan bilgilendirme sonrasında yapımı devam eden Düğün Salonu ve Otel gezdirildi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı yaptığı kısa açıklamasında, bu tür ziyaretlerin ilçeler arasında birlik ve bağlığı artırdığını söyleyerek, ahde vefa ziyaretleri kapsamında Türk İslam davasına gönül vermiş ve eski ocak yöneticileri olarak kendilerini de ziyaret eden Devrekani Ülkü Ocağı Başkanı Özkan Cabbar’a teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.