Dicle Elektrik, Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Dicle Elektrik, Öğretmenler Gününü Kutladı
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (DEPSAŞ) Şanlıurfa il müdürleri, yayınladıkları ortak mesaj ile 24 Kasım Öğretmen Günü’nü kutladı.

- Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (DEPSAŞ) Şanlıurfa il müdürleri, yayınladıkları ortak mesaj ile 24 Kasım Öğretmen Günü’nü kutladı.

Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine elektrik dağıtım hizmeti veren DEDAŞ ve DEPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürlükleri 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili olarak ortak bir kutlama mesajı yayınladı. DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu ile DEPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Şükrü Bereket imzasıyla yayınlanan kutlama mesajında, “Kutsal meslekler içerisinde dünyada ilk sıralarda yer alan öğretmenlik, fedakarlık ve özveri isteyen saygın mesleklerin en başında geliyor. Ayrıca öğretmenlik daima ve her şartlar altında bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahiptir. Doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan, gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveriyle yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.