Didim Cemevinden Çocuklara Yönelik Sinema Etkinliği

Didim Cemevinden Çocuklara Yönelik Sinema Etkinliği
Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında çocuklara yönelik düzenlediği ‘Çocuklar Sinemaya’ etkinlikleri kapsamında 3 Ocak Salı günü saat 14:00’de ‘Alis Harikalar diyarında’ adlı film izlettirilecek.

- Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında çocuklara yönelik düzenlediği ‘Çocuklar Sinemaya’ etkinlikleri kapsamında 3 Ocak Salı günü saat 14:00’de ‘Alis Harikalar diyarında’ adlı film izlettirilecek.

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında çocuklara yönelik olarak düzenlediği ‘Çocuklar Sinemaya’ etkinlikleri kapsamında 3 Ocak Salı günü saat 14:00’de ‘Alis Harikalar diyarında’ adlı film izlettirilecek. 22 Kasım 2014’te başlayan etkinlikler aylık olarak seanslar halinde devam ederken ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında 3 Ocak Salı günü saat 14:00’de ‘Alis Harikalar diyarında’ adlı filmin ücretsiz olarak çocuklara sunulurken devamında ise , 17 Ocak’ta ‘Sihirli Krallık’, 7 Şubatta ‘Şirinler’, 21 Şubatta ‘Sinderella’, 7 Martta ‘Eragon’ 21 Martta ‘Buz Devri’ 4 Nisan’da ‘Yukarı bak’, 18 Nisan’da ‘Peterpan’ ve 9 Mayıs’ta ‘Alvin ve Sincaplar’ adlı film ile sona erecek.

Etkinliklerle ilgili bilgiler veren Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği Başkanı Hasan Dikçe, Dernek olarak kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde bu etkinliği düzenleyeceklerini söyledi. Salonlarının 54 kişilik olduğunu kaydeden Dikçe film izlenimi öncesinde iletişimi geçilmesine istedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.