Didim Kaymakam Ersin Emiroğlu’ndan Ticaret Odasına Veda Ziyareti

Didim Kaymakam Ersin Emiroğlu’ndan Ticaret Odasına Veda Ziyareti
Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu veda ziyaretleri kapsamında Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ’ı ziyaret etti.

- Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu veda ziyaretleri kapsamında Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ’ı ziyaret etti.

Başkan Şaban Üstündağ aracılığı ile tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine teşekkürlerini ileten Ersin Emiroğlu Ticaret Odasının çalışmalarının, KOSGEB - İŞKUR - Halk Eğitim Ve Meslek Eğitim Gibi Kurumlarla işbirliği ve eğitim faaliyetlerinin takdir ettiğini belirtti. Didim’de görev yaptığı üç yılın göz açıp kapayıncaya kadar geçtiğini, birçok güzel hatıra ile Didim’den ayrıldığını söyleyen Emiroğlu görev yaptığı süre boyunca kurum adına verilen desteğe teşekkür etti, Helallik istedi.

Kaymakam Ersin Emiroğlu’na gayretleri ve ilçeye değer kattığı her çalışma için teşekkür eden Başkan Şaban Üstündağ yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Ersin Emiroğlu ile yeni görev yerinde ya da yine ilçede bir araya gelmekten mutluluk duyacaklarını belirten taraflar, tekrar görüşme sözü alarak karşılıklı helalleşerek ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.