Didim Ticaret Odası’na 5000. Üyesini Kayıt Etti

Didim Ticaret Odası’na 5000. Üyesini Kayıt Etti
1995 yılında kurulan ve 1996 yılının Nisan ayında faaliyete geçen Didim Ticaret Odası 20. yılına az bir süre kala 5000. Üyesinin kaydını aldı.

- 1995 yılında kurulan ve 1996 yılının Nisan ayında faaliyete geçen Didim Ticaret Odası 20. yılına az bir süre kala 5000. Üyesinin kaydını aldı.

Yönetim Kurulu Toplantısına davet edilen 5000. Üye Didim Demir İnşaat Turizm Mühendislik Mobilya Akaryakıt Otomotiv Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin ortağı ve Müdürü Mahir Demir ve Şirket Ortağı Muhittin Demir’e plaket ve hediyeler takdim edildi.

Oda Başkanı Şaban Üstündağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürol Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Urgancı, Mekin Subaşı ve Celal Gümüş’ün hazır bulunduğu toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ “5000. Üye odamızın ve İlçemizin büyümesini temsil ediyor. Üyemiz oldukça genç ve önünde uzun yılları olan bir girişimci. Başarılarla dolu bir ticari hayat diliyoruz. Açtığı Şirketin; Kendisine, Odamıza ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum, çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi vermek üzere buraya davet ettik, icabet ettikleri içinde teşekkür ediyoruz” dedi.

5000. üye Şirketin Müdürü Mahir Demir de büyük bir şansla 5 bininci üye olmasından mutluluk duyduğunu belirterek, ‘’Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ ve yönetim kuruluna nazik davetinden ve verdikleri hediyelerden dolayı teşekkür ediyorum.’ dedi.

DİDİM TİCARET ODASI’NA 5000. ÜYESİNİ KAYIT ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.