Didim’de Engelliler Derneği Akülü Sandalye İçin Kermes Düzenledi

Didim’de Engelliler Derneği Akülü Sandalye İçin Kermes Düzenledi
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, 3 adet akülü tekerlekli sandalye ve dernek binasına katkı sağlamak amacıyla bir kermes düzenledi.

- Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, 3 adet akülü tekerlekli sandalye ve dernek binasına katkı sağlamak amacıyla bir kermes düzenledi.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, Dernek bünyesine 3 adet akülü tekerlekli sandalye kazandırmak ve Didim Engelliler Derneği binasının eksiklikleri tamamlamak amacıyla bir kermes düzenledi. Bugün Merkezi Camisi önünde başlayan ve saat 16:00’ya kadar süren kermeste el işi ev yemekleri tatlılar,, börek ve pasta satışı yapılırken İlçemizde yaşayan İngilizler de 2. el eşya satışı yaparak kermese destek oldu.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş kermesi acil ihtiyacı olan 3 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye kazandırmak ve dernek binasının eksikliklerini tamamlamak amacıyla yaptıklarını belirterek gösterilen ilgiden de memnun olduğunu söyledi. Altıntaş katkı veren gönüllülere ve İngiliz vatandaşlarına da teşekkür etti.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Sekreteri Zeynep Karabalçık da, “Didim ve Yöresi Engelliler Derneği üyelerimiz ile 1001 Sevgi Gönüllüleri üyelerin katkıları ile hazırlanan kermeste, kısır, sigaraböreği, baklava çeşitleri, kek ve meyve suyu yer alıyor. Özellikle ilçede yabancıların el yapımı örgü ve giyim eşyaları kurban bayramı öncesi nedeniyle vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kermesten elde edilecek gelirlerin, engellilerin ihtiyaçları için harcanacağız” diye konuştu.

DİDİM’DE ENGELLİLER DERNEĞİ AKÜLÜ SANDALYE İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.