Didim’de Rotaryenler Meme Kanseri Semineri Düzenledi

Didim’de Rotaryenler Meme Kanseri Semineri Düzenledi
Didim Rotary Kulübü ile Didim Rotaract Kulübü “Sağlık Şenliği” adı altında etkinlik düzenledi. Etkinlikte Meme kanseri konusunda bir seminer düzenlendi, down sendromlu çocukların yaptığı resimleri sergiyle beğeniye sunuldu

- Didim Rotary Kulübü ile Didim Rotaract Kulübü “Sağlık Şenliği” adı altında etkinlik düzenledi. Etkinlikte Meme kanseri konusunda bir seminer düzenlendi, down sendromlu çocukların yaptığı resimleri sergiyle beğeniye sunuldu

Didim Rotary Kulübü ile Didim Rotaract Kulübü “Sağlık Şenliği” adı altında etkinlik düzenledi. Didim Ticaret Odası'nda gerçekleşen etkinliğe Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve eşi belediye meclis üyesi Sevinç Karataş, Belediye meclis üyesi Sinan Ceyhan, 2440 Bölge Guvarnörü Mecit İsce, Didim Rotary kulübü Başkanı Serap Ceyhan, Didim Rotaract Kulubü Başkanı Eylem Aydın ile Didimli bayanlar büyük ilgi gösterdi.

Seminer öncesinde konuşan Didim Rotary kulübü Başkanı Serap Ceyhan Rotary Kulübü olarak Eğitim ve Sağlık alanında projeler gerçekleştirdiklerini belirterek “Kanser çağımızın en büyük hastalıklarından birisi, bu anlamda sağlık alanında bu etkinliği düzenledik. Meme kanseri noktasında bugün bilgilendirme yapılacak. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından 2440 Bölge Guvarnörlüğü Sağlık Komitesi Başkanı Op. Dr. Cüneyt Tuğrul tarafından slayt eşliğinde meme kanseri korunma, erken teşhis ve tedavisiyle ilgili bilgiler verdi. Meme kanseriyle ilgili ayrıca Toplum Sağlığı merkezinde görevli Hemşire Sevgi Gürdal ile Psikolog Nezahat Bingöl tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu.

Etkinlik sonunda down sendromlu çocukların yaptığı resimleri sergisi gezildi. Seminere katılanlara ücretsiz tarama tesit yapıldı.

DİDİM’DE ROTARYENLER MEME KANSERİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.