Didim'de Yardımsevenler 23 Nisan’da Çocukları Sevindirdi

Didimde Yardımsevenler 23 Nisan’da Çocukları Sevindirdi
Türkiye Yardım sevenler Derneği Didim Şubesi ile Ünlü bir giyim firması arasındaki işbirliği kapsamında Didim’deki okullarında öğrencilerine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kıyafet yardımında bulunuldu.

- Türkiye Yardım sevenler Derneği Didim Şubesi ile Ünlü bir giyim firması arasındaki işbirliği kapsamında Didim’deki okullarında öğrencilerine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kıyafet yardımında bulunuldu.

Türkiye Yardım sevenler Derneği Didim Şubesi ile Ünlü bir giyim firması arasındaki işbirliği kapsamında bazı okullarda eğitim öğretim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile okul çalışanlarına ve ailelerine kıyafet yardımında bulunuldu. Türkiye Yardım sevenler Derneği Didim Şube Başkanı Deniz Baylan ve şube üyelerinin özenle yürüttükleri çalışma kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımlar ulaştırılırken yardımlar kapsamında çocukların ve ailelerin rencide olmaması noktasında titiz davranıldı.

Şube üyelerinde derlenen ve hiç kullanılmayana giysilerin 23 Nisan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla verildiğini ve amaçlarının çocukları sevindirmek olduğunu belirten Baylan bu tür sosyal aktivitelere devam edeceklerini kaydetti. Baylan kendilerin bu konuda destek olan firmaya ve şube üyelerine de ayrıca teşekkür etti.

DİDİM'DE YARDIMSEVENLER 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.