Didim’de Yaz Spor Okulları Açılıyor

Didim’de Yaz Spor Okulları Açılıyor
Didim Belediyespor’un açmayı planladığı yaz spor okullarıyla ilgili olarak Didim Belediyesi ile Didim Belediyespor arasında protokol imzalandı.Didim Belediyesi ile Didim Belediyespor arasında Didim Be...

Didim Belediyespor’un açmayı planladığı yaz spor okullarıyla ilgili olarak Didim Belediyesi ile Didim Belediyespor arasında protokol imzalandı.

Didim Belediyesi ile Didim Belediyespor arasında Didim Belediyespor Yaz Spor Okullarının açılmasıyla ilgili protokol imzalandı. Başkanlık makamındaki imza törenine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Kulüp 2. Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz katıldı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş Didimli çocukların yazı spor yapmaları kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve Didim Belediyespor’a gelecekte sporcu yetiştirmek amacıyla yaz spor okulları açacaklarını belirterek, 7 dalda kursların açılacağını söyledi

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’da Didim’de bu tür spor okullarının açılmasının önemli olduğunu belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Didim Belediyespor Yaz spor Okullarında bu dönem “Futbol, Voleybol, Yüzme, Basketbol, Masa Tenisi, Okçuluk ve Jimnastik dallarında açılacağı ve kurslara kayıtların başladığı bildirildi.

DİDİM'DE YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.