Didimli Turizm Acenteleri Sorunların Çözümü İçin Biraraya Geldi

Didimli Turizm Acenteleri Sorunların Çözümü İçin Biraraya Geldi
Didim TÜRSAB Bölgesel Yönetim Kurulu (BYK) Turizm sezonuna hazırlık amacıyla Didim Acenteleri ile genişletilmiş toplantıyı Ticaret Odası Meclis salonunda yaptı.

- Didim TÜRSAB Bölgesel Yönetim Kurulu (BYK) Turizm sezonuna hazırlık amacıyla Didim Acenteleri ile genişletilmiş toplantıyı Ticaret Odası Meclis salonunda yaptı.

Didim TÜRSAB BYK Başkanı Tayyar Cengiz başkanlığın da yapılan toplantı da bilhassa Acentelerin havaalanı ve transfer konusundaki sorunları ele alındı. Transfer ve tur fiyatların da görüşüldüğü toplantıda Turizmin Didim’in lokomotif sektörü olduğu ve dolayısıyla bunun temsilcilerinin de örnek ticari hareketler de bulunmaları, Didim’in markalaşması çabasına katkı sunulmaları ve turizmin daha iyi bir noktaya gitmesi için Acentelerin kendi aralarında bilgi paylaşımında bulunmaları vurgusu yapıldı.

Zaman zaman sert tartışmaların da yaşandığı toplantıda kaçak acenteciliğin ve rehberliğin engellenmesi için adımların atılmalı, Didim turizminin gelişimi için diğer kurumlar ve STK ile ortaklaşa projeler yürütülmeli ve TÜRSAB kurum olarak Didim de tanınmadığından tanıtılması için de gerekli çalışmaların yapılması konuları ele alındı. Sistematik bir şekil de genişletilmiş acenteler toplamının ay da bir yapılması da kararlaştırıldı.

Toplantıya, Didim TÜRSAB BYK Başkanı Tayyar Cengiz, Genel Sekreter Hikmet Atilla, Sayman Aylin Bal, Yönetim Kurulu üyesi Ali Çamurcu ve Didim de bulunan Turizm Acentecileri katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.