Didimli Yardımsevenler Bayram Öncesi Çocukları Sevindirdi

Didimli Yardımsevenler Bayram Öncesi Çocukları Sevindirdi
Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz ve hiç kullanılmamış giysi yardımında bulundu.

- Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz ve hiç kullanılmamış giysi yardımında bulundu.

Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz ve hiç kullanılmamış giysi yardımında bulundu. Yeni Mahalle Dülger Apartmanı altında yapılan yardımda okullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere TYSD Didim Şubesinin organizesinde bir giyim firmasında ücretsiz olarak temin edilecek yeni giysilerin ücretsiz olarak dağıtıldı.

TYSD Gönüllüleri öğrencilerle tek tek ilgilenip kıyafet seçiminde yardımda bulunurken Dernek Başkanı Deniz Baylan Kurban bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek ve yardımcı olmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Baylan kendilerine destek olan firma yetkililerine de teşekkür ederken bu tür sosyal etkinlikleri sürdüreceklerini ifade etti.

DİDİMLİ YARDIMSEVENLER BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.