Dikili'de Zabıta Ceza Değil Ödül Dağıttı

Dikilide Zabıta Ceza Değil Ödül Dağıttı
Dikili Belediyesi Zabıta ekipleri, Çandarlı Mahallesi’nde faaliyet gösteren işletmelerde ruhsat ve hijyen denetimleri gerçekleştirdi.

- Dikili Belediyesi Zabıta ekipleri, Çandarlı Mahallesi’nde faaliyet gösteren işletmelerde ruhsat ve hijyen denetimleri gerçekleştirdi.

Zabıta Amiri Ali Turgut gözetiminde gerçekleştirilen denetimlerde ekipler, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatları, fiyat etiketleri, üretim ve satış yapılan mekanların hijyen koşulları, portör muayene ve hijyen belgeleri, personel temizliği, kullanılan malzemelerin kalitesi ile üretim makinelerinin sağlık koşullarına uygunluğunu kontrol ederek ayrıntılı bir denetim gerçekleştirdi.

Çandarlı Mahallesi’nde faaliyet gösteren 150 işletmeye yönelik gerçekleştirilen denetimlerde eksikleri olanlara eksikliklerini tamamlaması için yasal süre verilirken, denetimler sırasında yapılan kontrollerde tüm yükümlülüklerini yerine getiren, hijyen koşullarına tam anlamıyla uyan esnaflar da Çandarlı Zabıta Amirliği tarafından ödüllendirildi. Çandarlı Zabıta Amiri Ali Turgut tarafından örnek esnaflara duyarlılıkları için teşekkür edilerek, Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler verildi.

Zabıta Amiri Ali Turgut, Dikili ilçesi genelinde başlatılan hizmet seferliğinin en önemli ayağı olan halk sağlığının ön planda tutulması için işletmelerin hijyen kurallarına riayet etmesi, sağlıklı ve temiz bir şekilde hizmet sunması için denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceği belirtilerek, Çandarlı’da esnaf ve zabıta işbirliğiyle tüm sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.