"Dikkatli Olalım Ve Oyuna Gelmeyelim”

"Dikkatli Olalım Ve Oyuna Gelmeyelim”
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Adıyaman’da şehit olan hemşerimiz Mücahit Şimşek için bir taziye mesajı yayınladı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Adıyaman’da şehit olan hemşerimiz Mücahit Şimşek için bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Güven yaptığı açıklamada, “Adıyaman'da bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan hain saldırıda, J. Ulş. Er Mücahit Şimşek kardeşimiz Şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet Ailesine, Aziz Milletimize ve Kahramanmaraş’ımıza baş sağlığı diliyorum” dedi.

Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu vurgulayan Başkan Güven, açıklamasında şunları kaydetti: "Dikkatli olalım ve oyuna gelmeyelim. Ülkemizde bir iç savaş çıkarma çabasında olanların tuzaklarına düşmeyelim. Bizim ihtiyacımız olan ve bu ülkenin bütünlüğünü oluşturan unsurlar birlik ve beraberliğimizdir. Kalleş terör örgütünün amacına ulaşamaması için ülkenin bu hain saldırılara karşı tek yürek ve omuz omuza durması gerekiyor. Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Kalleş terör örgütünün sonu gelinceye kadar mücadele edilerek, tüm şehitlerin hesabı sorulacaktır. Vatanımızın bütünlüğünü bozmaya çalışan terör örgütünü lanetliyor,  bu hain saldırılarda şehit düşen Mücahit Şimşek kardeşimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine sabırlar diliyorum. Yüce Türk Milleti’nin başı sağ olsun. İçinde bulunduğumuz rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının hürmetine ülkemize ve İslam Alemi’ne karşı yapılan saldırıların bir son bulmasını, Mübarek Ramazan Ayının maneviyatının tüm dünyayı sarmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.