Dilipak Parti binasında vatandaşları dinleyecek

Dilipak Parti binasında vatandaşları dinleyecek
Ak Parti Kahramanmaraş Teşkilatı tarafından başlatılan “nöbetçi milletvekili” uygulamasının bu haftaki konuğu Uğur Dilipak oluyor

Ak Parti Kahramanmaraş Teşkilatı tarafından başlatılan “nöbetçi milletvekili” uygulamasının bu haftaki konuğu Uğur Dilipak oluyor

Ak Parti Kahramanmaraş Teşkilatı tarafından bir süre önce başlatılan “nöbetçi Milletvekili” proğramı kapsamında bu gün (5 Eylül 2016) Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak İl Binasında saat 15.00- 17.00 arasında Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın sorun ve dileklerini dinleyecek.

Konuyla ilgili gazeteci Mehmet Taş’a bilgi veren Milletvekili Uğur Dilipak, Bingöl “gönül köprüsü” etkinliği ile ilgili de görüşlerini açıkladı.

Milletvekili Dilipak; 3 Eylül 2016 Cumartesi günü Genel merkez tarafından uygulamaya konulan gönül köprüsü programları çerçevesinde Bingöl’e bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ve siyasetçi, sanayici, STK’lardan oluşan geniş bir katılım sağladıklarını ifade etti. Sanayicilerinin Bingöl’e yatırımlarından STK’ların iş birliğine kadar 7 ayrı çalışma grubunun oluşturulduğunu söyleyen Dilipak verimli bir gezi olduğunu, gösterilen ilgi ve alakaya da ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Nöbetçi Milletvekili uygulaması ile ilgili de görüşlerini dile getiren Milletvekilimiz Sayın Dilipak; vatandaşlarla bir araya gelerek onların dert ve sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak amacıyla bu proğram gerçekleştirilmektedir. Bu gün saat 15.00 ile 17.00 arasında vatandaşlarımızı Ak parti İl Binasına çay içmeye beklerim dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.