DİLİPAK'TAN BİR MÜJDE DAHA : HAL-KÖY GARAJI KAVŞAĞI YAPILIYOR

DİLİPAK'TAN BİR MÜJDE DAHA : HAL-KÖY GARAJI KAVŞAĞI YAPILIYOR
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak,bir müjde de Kahramanmaraşlı sürücülere verdi.

Geçtiğimiz günlerde Bertiz bölgesine yapılacak Ağabeyli ve Başdervişli göletlerinin yapımına başlandığı müjdesini veren ve akabinde Ankara - Kahramanmaraş arası uçuşlarda yeni düzenlemenin hayata geçtiğini belirterek özellikle sık sık Ankara seyahati yapan idareci ve iş adamlarının yüreğine su serpen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak,bir müjde de Kahramanmaraşlı sürücülere verdi.

KAHRAMANMARAŞ TRAFİĞİNDE YENİ DÖNEM

Kayseri yolu üzerinde yapılacak olan ve Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinin çabası ile 2017 programına alınan battı-çıktı ile bölgedeki trafik rahatlayacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak geçmiş dönemde Kayseri yolu istikametinde madalyalı kavşak yapılması sonrasında hal kavşağı- köy garajı kavşağı olarak tabir edilen yere battı çıktı şeklinde yeni bir kavşağın yapılmasının bir nevi zorunlu hale geldiğini belirterek şunları kaydetti: "Mevcut bölgedeki trafik sıkışıklığı nedeni ile battı çıktı şeklinde yeni bir kavşak yapılmasının gerekli olduğu görüldü. Özellikle ziyaretlerimizde bölge vatandaşlarının ve sürücülerin bu yönde taleplerini sık sık duymaya başladık. Kahramanmaraşlı vatandaşımızın yoğun talebi karşısında tabi ki duramazdık. Bizde milletvekillerimizle birlikte Ankara'da yaptığımız girişimler sonucu Ulaştırma bakanlığımıza bu kavşağın öncelikli olarak plana alınması gerektiğini ilettik. Kavşağın yapılmasını 2017 programına aldırdık. Bu yıl içerisinde bu kavşağın ihalesi yapılacaktır."

 Kahramanmaraş'ta son dönemde Büyükşehir Belediyesinin de merkezde çalışmalarına ağırlık verdiğini dile getiren Dilipak: "Kahramanmaraş'a gerekli olan diğer yolların ve kavşakların takibini her zaman yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah ilerleyen dönemde sıkıntısız bir Maraş trafiğini hep beraber yaşayacağız. Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.