Dilovası, Kent Meydanı Ve Kültür Merkezine Açıldı

Dilovası, Kent Meydanı Ve Kültür Merkezine Açıldı
Dilovası İlçesi Kent Meydanı ve Kültür Merkezi, törenle hizmete açıldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası İlçesi’nde sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha verimli yürütülmesi amacı ile yaptığı ke...

Dilovası İlçesi Kent Meydanı ve Kültür Merkezi, törenle hizmete açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası İlçesi’nde sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha verimli yürütülmesi amacı ile yaptığı kent meydanı ve kültür merkezi törenle açıldı. 11 bin 427 metrekaresi kapalı alan, bin 800 metrekaresi çevre alanına ayrılan proje, Dilovası’nın sosyokültürel ihtiyacını giderecek. Yapı içerisinde 500 kişilik düğün salonu, nikah salonu, sergi salonu, otopark, kafeterya gibi alanlar bulunuyor.

Açılışa AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kültür Merkezi’nin, yediden yetmişe herkesin yaşam kalitesini artıracağını kaydeden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar "İnsan merkezli hizmetleri ile sürekli üretken olan ve bu güzel eseri Dilovası’na kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim." dedi. Toltar, Mayıs ayında TOKİ tarafından Dilovası’na yapılacak konutların ihalesinin gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

Vatandaşların dertlerini dert edinip onların sorunlarına derman olmaya geldiklerini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Her sene önemli bir sayıda göç alan, sanayinin başkenti olan Kocaeli’yi nasıl daha iyi duruma getirmek için sürekli hizmetler üretiyoruz. Allaha şükürler olsun. Görevde bulunduğumuz yıllarda önemli hizmetler yaptık, üretmeye de devam edeceğiz. Kültür hayatımıza yararlı olması dileğiyle hizmetimiz Dilovası’na hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

DİLOVASI İLÇESİ KENT MEYDANI VE KÜLTÜR MERKEZİ, TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.