Dilovası’nda Eller Gazze İçin Semaya Açıldı

Dilovası’nda Eller Gazze İçin Semaya Açıldı
Dilovası Belediyesi tarafından tüm mahalle ve köylerde düzenlenen iftar programları devam ediyor.

- Dilovası Belediyesi tarafından tüm mahalle ve köylerde düzenlenen iftar programları devam ediyor.

Dilovası Belediyesi’nin hizmet alanına bağlı olan tüm mahalle ve köylerde düzenlenen iftar programları devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ev sahipliğinde Mimar Sinan mahallesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ile birlikte çok sayıda mahalle sakini de katıldı.

İftar programında mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ”Ümmeti olmaktan gurur duyduğumuz Peygamberimiz paylaşmayı çok seviyordu. Ramazanın bereketiyle bugün sizlerle birlikte bu masalarda birlikte iftar yapmaktan mutluyuz. Ancak, dünyanın çeşitli yerlerinde din kardeşlerimiz bu kadar mutlu ve huzurlu değil. Bugün burada hep birlikte, Gazze deki kardeşlerimiz için kurtuluş ve yardım temenni edeceğiz” diye konuştu.

Bu sene Ramazan ayına buruk girildiğini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, ”Bu süreçte birlik olmamız gerekiyor zulüm gören kardeşlerimiz için önemli ve etkili adımlar atıldı. Dünyada hep mazlumların yanında, zalimlerin karşısında duracağız. Ülkemiz yıllar geçtikçe güçleniyor ve bizler birlik oldukça kimse bizim birlik ve beraberliğimizin karşımızda duramaz” dedi.

DİLOVASI’NDA ELLER GAZZE İÇİN SEMAYA AÇILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.