Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu; Nezaket Emine Atasoy’u Kabul Etti

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu; Nezaket Emine Atasoy’u Kabul Etti
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından Dışişleri Bakanlığında kabul edildi.Tür...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından Dışişleri Bakanlığında kabul edildi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından kabul edildi. Dışişleri Bakanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Atasoy, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun ulusal ve uluslararası faaliyetlerinden ve çalışmalarından bahsetti. Nezaket Emine Atasoy görüşmesinde Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ve Arap Devletler Ligi işbirliğiyle Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları ve uluslararası toplumun geniş katılımıyla yapılan Ortadoğu Devletleri barış zirvelerinde değindi.

Nezaket Emine Atasoy "Bizler Ortadoğu coğrafyasında barış huzur ve istikrara katkı koymak amacıyla yapmış olduğumuz Barış zirvelerini Türk Hükümetimizin destek ve katkılarıyla büyük bir kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz" dedi. Nezaket Emine Atasoy ziyarette Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Bakanlığı döneminde çalışmalarına değinerek "Çalışmalarınız özellikle Sivil Toplum Kuruluşları tarafından takdir toplamıştır" diye konuştu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u kabülünde yapmış olduğu konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının

anlam ve önemine değinerek "Sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmaları Ülkemizin her alanda kalkınması için çok önemlidir" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu tarafından yapılan ulusal ve uluslararası çalışmalara da değindi.

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, GENEL BAŞKAN EMİNE ATASOY'U KABUL ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.