Disk Emekli Sen'den Tepki

Disk Emekli Senden Tepki
Disk Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner, Ortadoğu’nun yine kan gölü halinde olduğunu anımsatarak, “Emperyalizmin şımarık çocuğu İsrail, on yıllardır yaptığı gibi bir kez daha Filistin halkına karşı soyrıkım yaparken diğer yandan, Kürt halkın

- Disk Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner, Ortadoğu’nun yine kan gölü halinde olduğunu anımsatarak, “Emperyalizmin şımarık çocuğu İsrail, on yıllardır yaptığı gibi bir kez daha Filistin halkına karşı soyrıkım yaparken diğer yandan, Kürt halkının Suriye’deki devrimci yapılanmasını hazmedemeyen, emperyalist merkezlerin beslemesi IŞİD çetesi Rojava halkına saldırıyor” dedi.

Düzenlediği basın toplantısında, Filistin’de İsrail’e dur demenin bölgedeki emperyalist saldırganlığa hayır demek olduğunu vurgulayan Başarener, Türkiye halklarının yüreğinin, emperyalizmin kendilerini mahkum etmek istediği bu barbarlığa karşı direnen Ortadoğu halklarının yanında olduğunu söyledi.

DİSK Emekli Sen Şube Başkanı Suat Başaraner, şunları söyledi:

“Türkiye’yi yönetenler, nutuk atıp, İsrail’e somut bir yaptırım uygulamazken, İsrail devleti yaptırım uygulamış ve Türkiye ili diplomatik ilişkilerini minimuma indirme kararı almıştır. Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetenlerin İsrail ile ticari, askeri ve diplomatik ilişkileri aynı biçimde sürdürmekteki ısrarı ile Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarını rehin tutup, Rojava’ya saldıran IŞİD’e sessiz kalmasını şiddetle kınıyor. Diren Filistin, diren Rojava yalnız değilsiniz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.