Dişlioğlundan Etso'ya Ziyaret

Dişlioğlundan Etsoya Ziyaret
Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u makamında ziyaret etti.

- Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u makamında ziyaret etti.

Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'a yaptığı ziyarette, İl Müdürlüklerinin basın-yayın kuruluşlarına sağladığı hizmetlerin ve mesleki bilgi ve becerileri artırıcı eğitim faaliyetlerinin yanı sıra Ulusal ve Uluslararası enformasyon ve tanıtım faaliyetlerinden de bahsetti. Tanıtım faaliyetleri kapsamında son olarak 652. Kırkpınar etkinliklerine 15 farklı ülkeden 25 yabancı basın mensubunu davet etiklerini dile getiren Dişlioğlu, Türkiye'deki önemli basın yayın kuruluşlarının yurtdışı temsilcilerini ve Avrupa'nın önemli basın yayın kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan basın heyetini 2 gün süre ile Edirne'de ağırladıklarını ve bu ülkelerde Edirne'nin ve Türkiye'nin tanıtımını yaptıklarını belirtti.

Ardından Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın tanıtıcı faaliyetlerini takip ettiğini belirten Dişlioğlu, ortak çalışma ortamı yaratılması durumunda Edirne İl faaliyetlerinde Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün destek vereceğini açıkladı.

Zıpkınkurt ise birlikten kuvvet doğar sözleri ile Edirne'nin tanıtılması adına yapılacak tüm projelere kapılarının açık olduğunu ve birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

DİŞLİOĞLUNDAN ETSO'YA ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.