Diyadin’de "Keloğlan Ve Bilge Eşeği" Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Diyadin’de Keloğlan Ve Bilge Eşeği Tiyatro Oyunu Sahnelendi
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde Tendürek Dağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Keloğlan ve Bilge Eşeği” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Hüseyin Öner İlkokulu Konferans Salo...

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde Tendürek Dağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Keloğlan ve Bilge Eşeği” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Hüseyin Öner İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Çetin, Şube Müdürü Bahadır Darkci, Okul Müdürü Haki Demir, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okul Müdürü Haki Demir, eğitimin sadece sınıfta bir bilgi aktarımı faaliyeti olmadığını, bilginin ancak sosyal faaliyetlerle taçlandığında anlam kazandığını belirtti. Tiyatro oyununun ilgiyle izlendiğini ifade eden Demir, “Oyunu yöneten edebiyat öğretmenimiz Rakibe Taşdelen’e, çalışmalardaki özveri ve gayretlerinden dolayı öğrencilerime ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından “Keloğlan ve Bilge Eşeği” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

AĞRI’NIN DİYADİN İLÇESİNDE TENDÜREK DAĞI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN “KELOĞLAN VE BİLGE EŞEĞİ” ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.