Diyarbakır’da 170 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır’da 170 Kilo Esrar Ele Geçirildi
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 170 kilogram kubar esrar ile bin 215 kök Hint keneviri ele geçirildi.

- Diyarbakır’ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 170 kilogram kubar esrar ile bin 215 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı’nca Lice ilçesine bağlı Karahasan Mahallesi Hamuk Komu mevkiinde uyuşturucu madde imal eden ve ticaretini yapan şahıslara yönelik uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildiği belirtildi. Operasyonun Lice Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, "Jandarma komando birlikleri ve zırhlı araçların desteğinde İl Jandarma Komutanlığı KOM Timleri, uyuşturucu madde arama köpek unsuru, adli kolluk ekibi ve olay yeri inceleme timleriyle icra edilen adli arama faaliyetinde toplam 170 kilogram kubar esrar, bin 215 kök yasadışı kenevir bitkisi ele geçirilerek el konulmuştur. Olay ile ilgili 2 şüpheli yakalanmış olup, adli işlemler devam etmektedir" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.